Hyperventilatie

Hyperventilatie

Effectief tegen hyperventilatie

Hyperventilatie kan een grote last geven op het dagelijkse leven. Met hyperventileren hebben wij het over twee soorten hyperventilatie. We hebben het over de: acute hyperventilatie aanval en de chronische hyperventilatie.

De betekenis van hyperventilatie is letterlijk te diep of te snel ademen wat de hyperventilatie veroorzaakt. Bij hyperventilatie komen bepaalde klachten voor. De klachten die bij hyperventilatie het meest voorkomen zijn duizeligheid of flauwvallen, een verhoogde hartslag, hoofdpijn of een misselijkheid, een droge mond of het gevoel hebben dat je stikt, tintelingen bij de vingers, armen of lippen en hartkloppingen of pijn op de borst. Bij de laatste klacht wordt er aangeraden om contact op te nemen met een huidarts.

De oorzaken van hyperventilatie worden veroorzaakt door meerdere gevallen dat zijn: angst in een bepaalde situatie, emotie, een stressvolle omgeving, spanning en een psychische druk.

De hyperventilatie cassette Hyperfree kan helpen bij het voorkomen van hyperventilatie. De Hyperfree bevat binnen in, een labyrint. Deze labyrint is berekend op de longinhoud van de gemiddelde mens. Door gebruik te maken van de hyperfree inhalatie cassette blijft er bij elke ademhaling blijft er elke keer een verhoogd koolzuurgehalte in de hyperfree inhalatie cassette achter. Dit zorgt ervoor dat de verhouding tussen zuurstof en koolstof positief beïnvloed. De labyrint van de HyperFree inhalatie cassette veroorzaakt een lichte tegendruk tijdens het in en uit ademen. De tegendruk bevordert de rustigere ademhaling. De HyperFree inhalatie cassette kan door kinderen gebruikt worden, alsook door volwassenen. Bij kinderen die 12 jaar of jonger zijn word het geadviseerd om toezicht van volwassenen te krijgen.

De HyperFree inhalatie cassette kan zo vaak als nodig is achter elkaar gebruikt worden. Wij adviseren om de hyperfree inhalatie cassette bij u te dragen zodat u snel uit een aanval komt of voorkomt.

You've just added this product to the cart:

X