Huidverzorging

Huidverzorging

Een zachte huid voor iedereen

De huid is het grootste orgaan van het mensenlichaam. Hoe je huid er uit ziet, verteld vaak hoe jij je voelt. Daarbij wordt een verzorgde huid meestal als een positief kenmerk door andere mensen gezien.

Bij huidverzorging wordt niet alleen gekeken naar pukkels en/of uitslag, maar ook naar een droge of vette huid. Meestal kan dit wel verholpen worden. Een slechte huid kan veroorzaakt worden door een bepaalde levensstijl, bijvoorbeeld het eetpatroon.

Voedingsmiddelen met bewerkte suikers, zuivelproducten of cafeïne kunnen een slechte huid veroorzaken, maar daarentegen geven voedingsmiddelen met veel vezels, antioxidanten en water juist een goede huid. Roken of een overmaat aan zonlicht kan ook de huid verslechten. De reden waarom roken negatieve effecten heeft op de huid is, omdat nicotine, wat in sigaretten zit de bloedvaten vernauwt. Hierdoor kunnen belangrijke voedingsstoffen zoals zuurstof niet vervoerd worden, dus is het beter om te stoppen met roken om de huid kwaliteit te verhogen. Toch zou je nog steeds een slechte huid kunnen hebben, ondanks dat je een prima eetpatroon hebt.

Rimpels zijn vaak een aandachtspunt bij mensen als je hebt over huidverzorging. Het krijgen van rimpels is een natuurlijk proces en kan niet gestopt worden, maar het proces kan wel vertraagd worden met behulp van bepaalde huid verzorgingsproducten. Alfaco heeft het juiste product voor een goede huid.

You've just added this product to the cart:

X