Over Alfaco

Over Alfaco

Healthy product is onderdeel van Alfaco. Alfaco is de verkoopgerichte exclusief distributeur en eigenaar van verschillende OTC merken met 100% distributie in het Nederlandse drogisterij en apothekers kanaal zowel actief in Nederland als in het buitenland.

Alfaco bied een toegevoegde waarde door op toonaangevende wijze, merken te vermarkten te onderhouden en te verbeteren. Dit altijd in goede samen spraak met de merkeigenaar als het om een exclusief distributeurschap gaat.

Alfaco bereikt dit door de inzet van een enthousiaste team collega’s die invulling geven aan primaire activiteiten als marketing communicatie en het op distributie krijgen van producten bij de grotere retailers en groothandels.

Waarom Alfaco

Het succes van Alfaco is groten deels ontstaan door de ervaring in de markt van drogisterij en apotheek, de enthousiaste collega’s die hun verantwoordelijkheden kennen en de bereidheid hebben de merkeigenaar mee te nemen in do’s en don’ts van de Nederlandse markt op een open en no nonsens manier.

Wat omschrijft Alfaco in 7 statements: Verantwoordelijkheid, hardwerken, no nonsens, open, korte lijnen, samen verdienen.

In de 25 jaar dat Alfaco bestaat hebben we veel mooie momenten meegemaakt, geleerd en aangepast. waar uit 1 les boven aan is komen te staan, als je van een merk een succes wil maken of houden, gaat dit alleen door samen te werken. Dus werk met de beste mensen.

X